Meer over stichting Zorgbuurthuis 't Hageltje

Zorgbuurthuis ’t Hageltje is een initiatief van de Socialistische Partij Oss. Met het zorgbuurthuis realiseren we een plek waar je oud kunt worden in je eigen vertrouwde buurt, waar je samen kunt wonen met je partner en waar je de zorg krijgt die je nodig hebt. Kleinschalig, betaalbaar en met dagbesteding gerealiseerd samen met buurtbewoners.Het initiatief is opgepakt en verder gerealiseerd door een werkgroep bestaande uit vastgoedbedrijf Patrimonium, thuiszorgorganisatie Interzorg en de Gemeente Oss. Vanaf het begin is de buurt intensief betrokken bij het proces van ontwikkeling. De Gemeente Oss heeft een pand aangeboden waar 15 appartement en een ruimte voor dagbesteding gerealiseerd kunnen worden.

ActueelOp dit moment werken wij aan:
het aanvragen van de ANBI status
De verbouwing is van ons pand is afgerond en opgeleverd aan de stichting. Het werven van bewoners is i n volle gang en wij verwachten op korte termein open te kunnen gaan.

learn more

Samenwerkende partnersOm het zorgbuurthuis te realiseren werken we samen met Patrimonium, een vastgoedbedrijf met oog voor sociale betrokkenheid binnen de samenleving van Oss.De benodigde zorg zal worden geleverd door Interzorg, een bekende zorgverlener in Oss. In samenwerking met zowel bewoners van ons zorgbuurthuis en de buurtbewoners zullen zij ook de dagbesteding voor hun rekening nemen.Verder is natuurlijk ook de Gemeente Oss betrokken bij de realisatie.

Doelstellingen stichtingZorg dragen voor uitgangspunten van zorg en wonen voor ouderen in de buurt en het bewaken van de doelstelling.De stichting zorgt voor de verdere uitwerking van het aanname beleid, de betrokkenheid met de buurt en de vorm van de te ontplooien activiteiten.

Naam:Stichting Zorgbuurthuis ’t HageltjeAdres:Hagelkruisstraat 13
5348 TB OssCorrespondentie adres:Uitstroom 17
5345 RX OssRSIN:863238464KVK nummer:84508892Oprichtingsakte opgesteld door Mr. S. Hoogeveen, toegevoegd notaris bij notariskantoor N. J. Adema te Tilburg.

Bestuur

Marie-Therese Jansen (Voorzitter)
Kees Blonk (Penningmeester)
Ton Kemkens (bouw en vastgoed)
Ans Rasing (Medisch)
Joris van Hest (Zorg)
José Moonen (Huren)
Max Westerveld (PR en coomunicatie)

Beloningsbeleid
De stichting neemt geen werknemers in dienst, er is geen beloningsbeleid. Werknemers die betrokken zijn bij het project zijn in dienst van de zorgaanbieder.